Om

Om FysioSense


Her er nøgleordene Velvære, Professionel behandling, Tid og Nærvær.


FysioSense  er en klinik, hvor traditionel fysioterapi kombineres med alternativ indsigt og behandling.


Jeg arbejder med manuel behandling, dvs. jeg bruger mine hænder til massage, ledfrigøring/mobilisering, manipulering, muskelstræk, dyb tværmassage og kranio-sakral-terapi.


Her er tid og ro. Der behandles kun en klient ad gangen, og der er ingen forstyrrende telefoner, dvs. du er i fokus i hele behandlingstiden.


Som fysioterapeut arbejder jeg med FOREBYGGELSE, BEHANDLING OG VELVÆRE. Jeg arbejder med problemer i bevægeapparatet, dvs. i muskler og led samt problemer i centralnervesystemet.


Der er i dag som aldrig før en tendens til at vi lever et liv hvor stress og travlhed præger dagligdagen. Vi bliver dagligt bombarderet med oplevelser og indtryk, som vi skal forholde os til og reagere på. Oplevelsen af stress kan forplante sig i kroppen som diffuse smerter og uro, og kan være svær at se en egentlig årsag til. Kroppen kan føles anspændt og energiforladt, og det kan være svært at slappe af.


Da det er blevet sværere at finde den ro, der skal til, for at krop og psyke kan blive genopbygget, kan det være nødvendigt at få hjælp til denne proces.


Jeg arbejder ud fra den overbevisning , at krop og psyke og spiritualitet hænger sammen. Som et helhedstænkende menneske (holistisk), mener jeg, at det er muligt, at du gennem individuel behandling, kan få løsnet op for dine spændinger. Derved får du mulighed for at genopbygge det overskud, der gør, at du kan fungere i dagligdagen med kvalitet og velvære.


Behandlingsformer som kranio-sakral-terapi og hel-/eller delkropsmassage er genveje til at nedsætte stress og stress-relaterede sygdomme, som koncentrationsproblmer, hovedpine, nakkesmerter, rygsmerter, muskelspændinger etc.

Tidsbestilling

61 70 86 10

Mandag - Torsdag

8:30 - 9:00.


Mail : pia@fysiosense.dk